Filmmuziek – Droomkind, het universum in de achtertuin

terug

Filmmuziek voor de film Droomkind van Erik de Goederen. De première was bij het Nederlands Filmfestival op 24 september 2010. De muziek is een combinatie van percussie, klankschalen, belletjes en klassieke muziek. Droomkind is een visueel gedicht over verwondering, eenzaamheid, fantasie en vervoering. Meer informatie: www.droomkind.com.

Bekijk de trailer:

– Opdrachtgever: Blikvanger Produkties
– Lengte: respectievelijk: 1 min. 49 sec. en 1 min. en 54 sec.
– Genre: klassiek & experimenteel
– Compositie, muziek, arrangementen & mastering: Hans van Manen

Omschrijving:
Droomkind, een visueel gedicht over verwondering, eenzaamheid, fantasie en vervoering. De première was in september 2010 op het Nederlands filmfestival. De muziek beweegt zich tussen “klassiek” en “experimenteel”. Voor meer informatie over de filmmuziek en/ of filmmaker Erik de Goederen, ga naar de website van Droomkind.

Muziek van de trailer:

De regendroom:

Copyright 2010, Hans van Manen